29 Mayıs 2020 Cuma

telefona format nasıl atılır?

Samsung Telefona Format Nasıl Atılır?

Telefona format nasıl atılır gibi sorunlarınız için hazırlamış olduğumuz bu yazıda; Öncelikle format işlemi için telefonunuzu kapatarak başlıyoruz ve telefonun içinde varsa operatör kartını ve hafıza kartını çıkartıyoruz. Samsung format işlemi telefon modeline göre farklılık gösterebilir fakat android işletim sistemi olduğu için genel olarak ses kapatma ve açma tuşu ile güç tuşuna aynı anda basılı tuttuğunuz zaman telefonunuzun format atma ekranına ulaşabilirsiniz.

Format atma ekranı açıldıktan sonra bir arayüz ile karşılaşacaksınız. Bu kısımda telefonunuzun dokunmatiği çalışmayacağı için işlemleri ses tuşlarıyla gerçekleştireceksiniz. Bu ekranında vipe data/factory reset seçeneğine gelin ve güç tuşuna basarak onaylayın. Bu işlemin ardından açılacak pencereden detele all users data üzerine gelerek tekrar güç tuşuna basın.

Andorid telefonunuz bu işlemin ardından formatlanarak, fabrika ayarlarına dönecektir. Andorid dışında ios işletim sistemleri için iphone format atma işlemleri için de sitemizde ki yazıya linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder