18 Aralık 2020 Cuma

Dolum Makinası

 Dolum Makinası Nedir?


Dolum makinası, belirli kalıp ve ölçülerdeki kapların içinin çeşitli ürünlerle doldurulmasını sağlayan makinelere dolum makinası denilmektedir. Dolum makineleri, imalathane ve üretim tesislerinde işlerin hızlanması, iş yükünün azalması amacıyla sıkça kullanılmasıyla bilinmektedir. Dolum makineleri sıvı dolum makineleri, granül dolum makineleri, kremsi akışkan dolum makineleri, çuval dolum makineleri gibi gruplara ayrılmaktadırlar. Her bir dolum makinesi mühendislik harikası olup her ürün için ayrı bir dolum makinesi yapılmaktadır.

Sıvı dolum makinası, akışkan ve farklı kıvamlarda olan ürünlerin dolumu için mililitre ve miligram gibi ölçülerle istenilen ölçüdeki kalıpların dolumu işleminde kullanılmaktadır. İşletmelerin kullanımına sunulan dolum makinaları kendi aralarında üçe ayrılmaktadır. Bunlar manuel dolum makinaları, yarı otomatik dolum makinaları ve tam otomatik dolum makinalarıdır. Sıvı dolum makinalarımız ise her üç türdeki dolum makinaları ile çalışabilmektedir.
Etiketleme makinesi ile ürünlerinizim kaplara dolumu işlemi ardından kapların üzerine etiketlerinizi yapıştırmanıza yardımcı olmaktadır. Etiketleme makinesi kapların şekline ve ihtiyacınıza göre köşeli etiket, düz etiket ve silindirik etiket olmak üzere üçe ayrılmaktadır. İşletmelerin iş yükünü ve iş hızını arttırma konusunda en büyük yardımcılarından birisi olan etiketleme makinelerini sizler için temin ediyor ve kullanımını öğretiyor, kullanıma hazır bir şekilde işletmelere teslim ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder