14 Aralık 2020 Pazartesi

Şehitlik Turu

 Wilusa ile Şehitlik Turu


Ülkemizin birçok önemli tarihi, turistik gezilecek bölgesi bulunuyorken bu bölgeleri gezerken rehber eşliğinde bir tur ile gezmek ister misiniz? Ülkemizin tarihinde önemli bir yeri olan Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde bulunan Çanakkale Şehitliğini Wilusa ile birlikte gezin, hiçbir şeyi kaçırmayın.

Şehitlik Turu gezimiz sırasında manevi duygularınız adeta şaha kalkarken o dönemin yaşam ve savaş şartlarını, yaşanmışlıkları, hissedilenleri sizlerin de hissetmenizi ve hayal etmenizi sağlayarak etkili bir gezi ile sizlerin tarihimizde büyük önemi olan bu yerin anlamını bilmenizi sağlıyoruz.

Gelibolu Şehitlik Turu kapsamında, Çanakkale Şehitler Abidesi, 57. Alay, Şahindere, Yahya Çavuş Şehitliği ve Kanlısırt Kitabesini kapsayacak bir turu sizlere sunuyoruz. Şehitlik gezisi kapsamında yapacağımız turda rehber eşliğinde bölgenin tarihi ve önemi hakkında birçok bilgiyi öğrenebileceksiniz ve ayrıca aklınızdaki soruları rehberimize sorabileceksiniz. Doğru rehber tercihimizle birlikte size bölgenin anlam ve önemini adeta zihninizde yaşatarak o önemli ve eşsiz duyguları gezimiz sırasında hissetmenizi sağlıyor ve sizleri memnuniyetle karşılıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder